• Капуста запечена під молочним соусом

Інгредієнти (4 порції)

  • Броколі 200 г.
  • Капуста цвітна 200 г.
  • Борошно пшеничне 20 г.
  • Молоко 300 мл.
  • Сіль 0,5 ч. л.
  • Вершкове масло 30 г.
  • Цукор-пісок 2 г.
  • Вершковий сир 40 г.
  • Цибуля червона 1 шт.

Процес приготування: ≈ 35 хвилин

  1. Нарізати капусту і опустити в киплячу, підсолену воду на 5 хвилин. Відкинути на друшляк.
  2. Очистити і нарізати цибулю, сир натерти на крупній тертці.
  3. Для соусу борошно злегка підсушити на сковороді, додати масло і розтерти. Додати тепле молоко, сіль, цукор і перемішати. Варити 5 хвилин.
  4. Викласти капусту і цибулю в форму для запікання, залити молочним соусом, посипати тертим сиром.
  5. Запікати в духовці 15 хвилин до появи золотистої скоринки.

Готова страва: Капуста запечена під молочним соусом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі