• Домашня панчетта

Інгредієнти (20 порцій)

  • Свиняча грудинка 1,5 кг.
  • Часник 4 зубчика
  • Сіль 3 ст. л.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Чорний мелений перець 3 ст. л.
  • Сушений розмарин 1 ст. л.
  • Сушений чебрець 1 ст. л.
  • Паприка 1 ст. л.

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. З грудинки зняти шкіру. Добре натерти грудинку з обох сторін сіллю і цукром.
  2. Поставити грудинку в холодильник на 7 днів. Час від часу перевертати її. Через тиждень прибрати сіль і цукор з грудинки.
  3. Подрібнений часник змішати з іншими сухими спеціями. Натерти цією сумішшю грудинку. Згорнути її в рулет, міцно перев'язати товстими нитками і загорнути в тканинну серветку. Залишити рулет в холодильнику ще на один тиждень.
  4. Через пару тижнів панчетта буде готова, нарізати її тонкими скибочками.

Готова страва: Домашня панчетта

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі