• Конкільоні з грибами і броколі

Інгредієнти (5 порцій)

  • Паста "Королівські ракушки" 400 г.
  • Броколі (свіжа) 400 г.
  • Печериці 300 г.
  • Білі гриби (cушені) 20 г.
  • Сир Пармезан 50 г.
  • Вершки (жирність 35%) 150 мл.
  • Часник 3 зубчики
  • Вершкове масло 2 ст. л.
  • Cіль за смаком
  • Чорний мелений перець за смаком

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Ракушки зварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Відкинути їх на друшляк і висушити.
  2. Білі гриби перемолоти в кавомолці. Пармезан натерти на дрібній тертці. Змішати гриби і сир.
  3. У броколі видалити більшу частину стебла, розділити качан на дрібні суцвіття, зварити на пару, 2-3 хвилини.
  4. Печериці промити, почистити, видалити ніжки. Шляпки нарізати невеликими шматочками.
  5. Часник очистити від лушпиння і натерти на дрібній тертці.
  6. На сковороді розтопити масло, висипати часник і гриби. Смажити на сильному вогні, помішуючи, приблизно 8-10 хвилин.
  7. Далі влити вершки і готувати ще 2 хвилини.
  8. Зняти з вогню, приправити сіллю і перцем, додати броколі, перемішати.
  9. Варені черепашки нафарширувати отриманою сумішшю.
  10. Фаршировані ракушки викласти у форму для запікання. Зверху присипати перемеленими грибами з сиром і відправити в духовку, розігріту до 200°С. Випікати близько 10-12 хвилин.

Готова страва: Конкільоні з грибами і броколі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі