• Полента з курячим соусом

Інгредієнти (4 порції)

  • Крупа кукурудзяна 200 г.
  • Вода 1 л.
  • Фарш курячий 200 г.
  • Паста томатна 1 ч. л.
  • Сметана 20% 4 ст. л.
  • Лавровый лист 1 шт.
  • Часник 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія оливкова за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець білий мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Закип'ятити воду в каструлі, поступово висипати крупу в воду, змішувати 30-40 хвилин, до загустіння.
  2. Для приготування соусу необхідно розігріти сковороду, влити оливкову олію, обсмажити подрібнені часник з цибулею, додати в сковороду фарш, обсмажити на сильному вогні. Додати сметану і томатну пасту, влити 50 мл. води, перемішати. Наприкінці додати чорний і білий мелений перець за смаком.
  3. При подачі викласти на тарілку готову кашу, зверху викласти м'ясний соус.

Готова страва: Полента з курячим соусом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі