• Фокача з сиром

Інгредієнти (8 порцій)

  • Дріжджове тісто 400 г.
  • Пармезан 50 г.
  • Часник 2 зубчик
  • Цибуля 1 шт.
  • Петрушка за смаком
  • Оливкова олія за смаком
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Рікотта 300 г.
  • Винний оцет 1 ст. л.

Процес приготування: ≈ 50 хвилин

  1. Нарізати цибулю півкільцями і поставити маринуватися у винному оцеті. Сир рікота натерти на дрібну тертку. Сир пармезан, два зубчики часнику, і петрушку подрібнити в блендері.
  2. Тісто розділити навпіл, частину скачати в кулю. Одну частину розкачати в коло, наколоти по всьому діаметру виделкою і помістити у форму для запікання, змащену маслом. Викласти більшу частину сирної суміші на основу фокачі.
  3. Промариновану цибулю викласти поверх сиру.
  4. Сир рікота рівномірно розподілити поверх цибулі і злегка прим'яти його руками. Посипати фокачу рештою сирної суміші, поперчити і збризнути оливковою олією.
  5. Розкачати другу частину дріжджового тіста в млинець, накрити ним фокачу і акуратно защипити краї.
  6. Змастити тісто оливковою олією, наколоти виделкою і поставити у форму в попередньо розігріту духовку на 15-20 хвилин, температура 180°C.
  7. Готову страву викласти на тарілку.

Готова страва: Фокача з сиром

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі