• Піца з фетою і базиліком

Інгредієнти  Для: 4 порцій

  • Латук 1 штука
  • Майонез легкий 50 г.
  • Базилік 50 г.
  • Цибуля червона 1 головка
  • Сир фета 50 г.
  • Тісто для піци 350 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сир пармезан тертий 30 г.

Інструкція  Приготування ≈ 30 хвилин

  1. Нагрійте духовку до 220°С. Приготуйте тісто для піци. Розділіть тісто навпіл. Качалкою, посипаною борошном, розкачайте кожну половину па столі, посипаному борошном, в прямокутник.
  2. Покладіть прямокутник на деко, змащене жиром. Посипте тісто базиліком і половиною фети. Випікайте 12 - 15 хвилин. Тісто має стати золотисто-рум'яною.
  3. Приготуйте заправку: у великій мисці змішайте майонез, перець і решту фету.
  4. Тонко нашаткуйте салат латук і ріпчасту цибулю, Змішайте з заправкою. Викладіть салат на гарячу піцу. Посипте пармезаном.
 
 

Схожі блоги


Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі