• Паста з грибами у вершковому соусі

Інгредієнти (6 порцій)

  • Паста (будь-яка за вашим смаком) 400 г
  • Печериці 800 г
  • Вершки жирністю 33-35% 0,5 л
  • Борошно 1 ст.л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець за смаком

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Пасту відваріть у великій кількості води згідно з інструкцією на упаковці.
  2. Печериці очистіть, наріжте скибочками і покладіть у сотейник або каструлю. Накрийте кришкою і тримайте на середньому вогні до тих пір, поки вони не пустять сік, але не доводіть їх до темного кольору.
  3. Борошно розмішайте у вершках і тонкою цівкою, постійно помішуючи, введіть до цієї суміші печериці.
  4. Продовжуйте тушкувати гриби, помішуючи їх з соусом, поки він не загустішає, посоліть і поперчіть за смаком.
  5. Готову пасту розподіліть по тарілках, зверху викладіть гриби і полийте вершковим соусом.

Готова страва: Паста з грибами у вершковому соусі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі