• Суп з макаронами і песто

Інгредієнти (6 порцій)

  • Філе куряче 200 г.
  • Бульон овочевий 2 л.
  • Часник 4 шт.
  • Цибуля біла 1 шт.
  • Горіхи кедрові 30 г.
  • Базилік 1 пучок
  • Петрушка 1 пучок
  • Олія оливкова 150 г.
  • Оцет бальзамічний 1 ст. л.
  • Макарони 200 г.

Процес приготування: ≈ 15 хвилин

  1. У невеликій каструлі з оливковою олією обсмажити нарізану півкільцями цибулю. Коли цибуля почне золотитися влити бальзамічний оцет, викласти куряче філе, нарізане шматочками.
  2. Обсмажити куряче філе до готовності, після залити овочевим бульйоном.
  3. Довести бульйон до кипіння, висипати макарони, варити постійно змішуюючи до готовності.
  4. У блендер висипати базилік, петрушку, часник, горіхи і 0,5 ст. оливкової олії. На невеликій швидкості збити, не доводячи до крему. Готовим соусом заправити суп при подачі.

Готова страва: Суп з макаронами і песто

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі