• Лазанья із сьомгою

Інгредієнти (6 порцій)

  • Лазанья (листи) 9 шт.
  • Риба сьомга (філе) 800 г.
  • Морква 2 шт.
  • Зубчик часнику 4 шт.
  • Оливкова олія 30 г.
  • Біле сухе вино 100 г.
  • Кріп за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Борошно 45 г.
  • Вершкове масло 50 г.
  • Молоко 500 мл.
  • Цедра лимону 1 шт.
  • Сир Моцарелла 100 г.

Процес приготування: ≈ 85 хвилин

  1. Спочатку потрібно посолити, поперчити та посипати нарізаним кропом рибу. В сковороді обсмажити на оливковій олії часник, додати натерту моркву, злегка посмажити та влити вино, потушкувати хвилин 5.
  2. Потім приготувати білий соус: в маленькій кастрюльці розпустити масло. Всипати борошно та швидко розмішати, щоб борошно увібрало масло. Після цього влити порціями молоко, ретельно та швидко розмішати вінчиком, щоб не було грудочок, та на середньому вогні довести до загусання (15 хвилин). Посолити та додати цедру лимону.
  3. Листи лазаньї опустити в киплячу підсолену воду на 1-2 хвилини. На дно форми для запікання налити 2-3 столові ложки соусу, викласти 3 листи, на них половину рибу, половину моркви, третину соусу, далі ще 3 листи - риба - морква - соус, зверху 3 листи - соус - сир. Запікати при 180°С до тих пір, поки розплавиться та підрумяниться сир (близько 30 хвилин).

Готова страва: Лазанья із сьомгою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі