• Італійський суп із курки

Інгредієнти (8 порцій)

  • Курячий бульйон 1,5 л.
  • Куряче філе 220 г.
  • Яйця 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Соняшникова олія 5 ст. л.
  • Білі гриби 3 шт.
  • Борошно 1 ст. л.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Чорний перець мелений за смаком
  • Кінза за смаком
  • Петрушка за смаком
  • Cіль за смаком

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Вимити моркву, очистити і нарізати тонкими кружечками.
  2. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Гриби вимити і також дрібно нарізати.
  3. Розігріти сковороду, налити в неї 3 ст. л. олії й обсмажити цибулю, поки вона не стане м'якою.
  4. Далі додати за смаком чорний мелений перець і моркву. Через хвилин 5 додати гриби і ложку борошна. Добре перемішати. Готувати так хвилини 2-3 і зняти з вогню.
  5. Курячий бульйон довести до кипіння і викласти в нього зажарку з сковороди.
  6. В окремій мисці збити виделкою яйця і додати до них дрібно нарізані кінзу та петрушку. Далі цю суміш обсмажити з двох сторін на сковороді на олії. Отриманий омлет порізати на неширокі смужки (для локшини).
  7. М'ясо відварити, остудити і нарізати невеликими шматочками.
  8. Потім додати в бульйон м'ясо, яєчну локшину і лавровий лист. Посолити, за смаком, добре перемішати і варити так ще близько 15 хвилин.

Готова страва: Італійський суп із курки

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі