• Каламарата

Інгредієнти (4 порцій)

  • Базилік за смаком
  • Кальмари 400 м
  • Оливкова олія 20 мл.
  • Петрушка за смаком
  • Сіль за смаком
  • Вино біле сухе 50 мл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Помідори черрі 400 м
  • Часник 3 зубчики

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Помідори порізати на четвертинки.
  2. Цибулю і часник почистити, і обсмажити в невеликій кількості олії, на слабкому вогні хвилин 5-10.
  3. До цибулі та часнику додати помідори і протушкувати протягом 5 хвилин.
  4. Додати кальмари і трохи білого вина. Посолити, поперчити за смаком. Тушкувати хвилин 15, не закриваючи кришкою сковороду.
  5. Додати зелень і тушкувати ще хвилин 5 поки соус не загусне. Подавати блюдо гарячим.

Готова страва: ​Каламарата

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі