• Сметанні мафіни

Інгредієнти (6 порцій)

  • Сушена журавлина 200 г.
  • Борошно 500 г.
  • Цукор 200 г.
  • Вершкове масло 100 г.
  • Сметана 150 г.
  • Молоко 100 мл.
  • Яйця 2 шт.
  • Розпушувач 2 ч. л.
  • Соняшникова олія за смаком

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Закип'ятити склянку води і залити цим окропом сушену журавлину. Настояти близько 15 хвилин.
  2. Додати борошно, цукор і розпушувач і добре перемішати.
  3. До всього цього додати решту продуктів - молоко, сметану, розтоплене масло, яйця і перемішати виделкою до однорідної маси.
  4. Форми для випікання мафінів змастити олією і викласти отримане тісто у форми.
  5. Форму поставити в духовку, розігріту до 200°С, і випікати близько 25-30 хвилин.

Готова страва: Сметанні мафіни

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі