• Дріжджове тісто для піци

Інгредієнти (2 порції)

  • Сухі дріжджі 5 г.
  • Сіль за смаком
  • Цукор 5 г.
  • Олія 15 г.
  • Борошно 280 г.

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. В ємність залити теплу воду (150 г.), додати дріжджі, цукор, сіль, олію. Розмішати. Продовжуючи розмішувати, почати додавати борошно. Тісто повинно прилипати до рук. Кількість борошна залежить від його якості, але не можна додавати занадто багато борошна, інакше готове тісто стане сухим та не еластичним.
  2. Накрити тісто рушником та поставити в тепле місце без протягів хвилин на 30. Тонко розкачати, рясно посипати борошном стіл та тісто, перекласти на лист для випікання та змастити олією.
  3. Можна замісити тісто в міксері, поставити підходити в мікрохвильову піч на 5 хвилин на потужність 160 W, потім залишити ще на 15-20 хвилин (поки готується начинка). Випікати піцу близько 12 хвилин, слідкуючи за готовністю тіста.

Готова страва: Дріжджове тісто для піци

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі