Песто
ГРАФІК РОБОТИ:
Пн-Сб 10:00-18:00
Вихідний Неділя

  • Теплий салат з восьминогом

Інгредієнти  Для: 1 порції

  • Салат радиккьо 10 г.
  • Сіль за смаком
  • Картопля 70 г.
  • Олія оливкова 20 мілілітрів
  • Помідори черрі 6 штук
  • Восьминіг 100 г.
  • Квасоля стручкова 25 г.
  • Сир пармезан тертий 5 г.
  • Маслини без кісточок 4 штуки
  • Соус «Вінегрет» за смаком

Інструкція  Приготування ≈ 10 хвилин

  1. Відварити восьминога до готовності, нарізати дрібними кубиками.
  2. Відварити картоплю до готовності, нарізати кубиками і обсмажити на оливковій олії до золотистої скоринки.
  3. Помідорчики черрі порізати навпіл.
  4. Змішати всі інгредієнти, крім стручкової квасолі, і заправити соусом вінегрет.
  5. Прикрашаємо салат листом радиккьо.
  6. Поряд з салатом викладаємо стручкову квасолю, посипану тертим пармезаном.
  7. Подається Салат теплим.
 


Написати коментар

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі