- 09.02.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порцій)
- Яйця 3 шт.
- Цукрова пудра 30 г
- Цукор 60 г
- Борошно 50 г
Процес приготування: ≈ 35 хвилин
- Збийте білки до білої піни, потім додайте половину загального обсягу цукру і продовжуйте збивати, поки цукор не розчиниться, а маса не стане гладкою і блискучою.
- Другу половину цукру з'єднайте з жовтками і збивайте до отримання світлої та пишної легкої маси.
- Обережно з'єднайте білки з жовтками, просійте туди ж борошно, перемішайте легкими рухами знизу вгору, зберігаючи повітря.
- Перекладіть тісто в кондитерський мішок або щільний пакет і видавіть на деко, застелене папером для випічки, у вигляді паличок довжиною 10-12 см.
- Двічі посипте цукровою пудрою через сито і залиште на 10-15 хвилин.
- Випікайте до золотисто-бежевого кольору при температурі 190-200°С близько 10-12 хвилин.
Готова страва: Савоярді