• Савоярді

Інгредієнти (4 порцій)

  • Яйця 3 шт.
  • Цукрова пудра 30 г
  • Цукор 60 г
  • Борошно 50 г

Процес приготування: ≈ 35 хвилин

  1. Збийте білки до білої піни, потім додайте половину загального обсягу цукру і продовжуйте збивати, поки цукор не розчиниться, а маса не стане гладкою і блискучою.
  2. Другу половину цукру з'єднайте з жовтками і збивайте до отримання світлої та пишної легкої маси.
  3. Обережно з'єднайте білки з жовтками, просійте туди ж борошно, перемішайте легкими рухами знизу вгору, зберігаючи повітря.
  4. Перекладіть тісто в кондитерський мішок або щільний пакет і видавіть на деко, застелене папером для випічки, у вигляді паличок довжиною 10-12 см.
  5. Двічі посипте цукровою пудрою через сито і залиште на 10-15 хвилин.
  6. Випікайте до золотисто-бежевого кольору при температурі 190-200°С близько 10-12 хвилин.

Готова страва: Савоярді

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі