• Спагетті марінара

Інгредієнти (4 порцій)

  • Олія оливкова 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідори консервовані 400 г.
  • Вино біле сухе 135 мл.
  • Цукор 1 ч. л.
  • Бульйон рибний 3 ст. л.
  • Мідії в мушлях 12 шт.
  • Спагетті 375 г.
  • Масло вершкове 30 г.
  • Тріска (філе) 125 г.
  • Кальмари 125 г.
  • Креветки очищені 200 г.
  • Петрушка 4 ст. л.
  • Молюски консервовані 200 г.

Процес приготування: ≈ 50 хвилин

  1. Для приготування соусу, у сковороді розігріти оливкову олію, подрібнити цибулю і моркву, додати їх у сковороду, обсмажити протягом 10 хвилин на середньому вогні, до золотистого кольору.
  2. Додати в сковороду подрібнені 2 зубчики часнику, влити консервовані помідори, вилити 125 мл. вина і додати цукор.
  3. Довести до кипіння суміш у сковороді, зменшити вогонь, тушкувати протягом 30 хвилин, періодично помішуючи.
  4. Розігріти вино, яке залишилося в окремій сковороді, додати подрібнений 1 зубчик часнику, влити рибний бульйон. Додати мідії, закрити сковорідку кришкою, готувати на сильному вогні, періодично струшуючи, готувати протягом 5 хвилин. Наприкінці, викинути мідії, що не відкрилися.
  5. Відварити спагеті в трохи підсоленій воді. Злити воду, тримати спагеті в теплі.
  6. Розтопити вершкове масло в новій сковороді, обсмажити нарізані кільцями кальмари, шматочки тріски і креветки, протягом 2 хвилин до готовності. Зняти сковороду з вогню, додати соус, який заздалегідь приготований, також додати мідії, петрушку і молюски. Трохи нагріти і змішати зі спагеті.

Готова страва: Спагеті марінара

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі