• Лазання по‑швидкому

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Олія оливкова 2 столові ложки
  • Цукіні 2 штуки
  • Сир пармезан 50 г.
  • Фарш м'ясний 500 г.
  • Соус болоньєзе 550 г.
  • Тісто для лазаньї 250 г.
  • Соус білий 425 г.

Інструкція Приготування ≈ 45 хвилин

  1. Нагріти олію на сковороді, обсмажити дрібно нарізані цукіні 1-2 хвилини. Додати фарш, обсмажувати до коричневого кольору, потім додати покупної соус болоньєзе, готувати на середньому вогні 15 хвилин.
  2. Розігріти гриль до середньої температури. Тим часом покласти листи для лазаньї в миску і залити киплячою водою. Залишити на 10 хвилин. Злегка підігріти покупної білий соус.
  3. Взяти форму для духовки розміром 30х20 див. В основу покласти пласт тіста, потім шар з половини соусу з м'ясом і 1/3 білого соусу. Потім покласти ще шар тесту, що залишився м'ясний соус і третина білого. Накрити залишилися листами тесту і залити білим соусом.
  4. Посипати тертим пармезаном і готувати під гарячим грилем 5-10 хвилин до золотистої скоринки.

Готова страва: Лазання по‑швидкому


Пов'язані товари


Лазань Barilla Emiliane яєчна 0,5кг

Лазань Barilla Emiliane яєчна 0,5кг

Лазанья - листи з яєчних макаронів Barilla має прямокутну форму, пористе тісто для підвищення поглинання соусів. Ідеально підходить для приготування з овочами, рибою, сиром, брокколі, горіхами або шафраном. Якщо ви віддаєте перевагу традиційний смак

138грн

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі