• Панфорте

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Мед 4 столові ложки
  • Цукор 150 г.
  • Пудра цукрова за смаком
  • Масло вершкове 50 г.
  • Цедра лимонна 4 столові ложки
  • Борошно пшеничне 75 г.
  • Мигдаль 110 г.
  • Кориця мелена 1 чайна ложка
  • Цукати ананасові 100 г.
  • Цукати з суміші цитрусових цедр 125 г.
  • Горіх мускатний чайна ложка
  • Гвоздика мелена чайна ложка
  • Фундук 110 г.
  • Коріандр мелений чайна ложка
  • Перець білий мелений за смаком

Інструкція

  1. Застеліть папером для випічки довгу форму 20 см довжиною і змастіть маслом.
  2. Підсмажте горіхи на грилі або сухій сковороді до золотистого кольору. Охолодіть. Покладіть горіхи в миску з зацукрованою нарізаною цедрою, нарізаними ананасами, лимонною цедрою, борошном і спеціями. Добре перемішайте. Розігрійте духовку до 150 градусів.
  3. У каструлю покладіть цукор, мед і вершкове масло. Розтопіть і доведіть сироп до 118 градусів, або поки крапля сиропу в холодну воду не буде миттєво застигати.
  4. Вилийте сироп до горіхової маси і добре перемішайте. Робіть все дуже швидко, щоб сироп не встиг застигнути. Викладіть масу на деко, розрівняйте і випікайте 35 хвилин.
  5. Охолодіть на деку, зніміть папір і розріжте на невеликі смужки. Посипте цукровою пудрою.

Готова страва: Панфорте

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі