• Баварезе з десертним вином

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Цукор 100 г.
  • Жовток яєчний 4 штуки
  • Молоко 250 мілілітрів
  • Полуниця 8 штук
  • Желатин в пластинах 15 г.
  • Вино біле солодке 150 мілілітрів
  • Вершки 33%-ві 300 г.
  • Шоколад чорний 70% 50 г.

Інструкція

  1. Желатин замочити в холодній воді.
  2. В цей час збити жовтки з цукром в піну. Додати в яєчну суміш молоко і вино, поставити на вогонь і довести до кипіння, постійно помішуючи дерев'яною ложкою. Зняти каструлю з вогню, додати розмочений желатин. Добре перемішати, щоб желатин повністю розчинився. Процідити через сито. Поставити каструлю з кремом в миску з водою і з льодом і остудити крем, помішуючи.
  3. Охолоджені вершки збити в міцну піну, обережно змішати з холодним яєчним кремом.
  4. Перекласти у форму для кексу об'ємом 3/4 літра і поставити в холодильник на 4 години.
  5. Шоколад розтопити на водяній бані. Відібрати найкращу полуницю разом з плодоніжками, вмочити полуницю в гарячий шоколад і покласти так, щоб шоколад застиг.
  6. Баварезе розкласти по тарілках і прикрасити полуницею в шоколаді.

Замість Vin Santo можна взяти інше біле десертне вино з вираженим ароматом (наприклад, мускат). Листовий желатин небажано замінювати порошковим, оскільки останній може давати неприємний запах.



Готова страва: Баварезе з десертним вином

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі