• Рагу з тунця

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Цибуля ріпчаста 1 головка
  • Суміш салатних листків 150 г.
  • Сіль за смаком
  • Часник 1 зубок
  • Сухарі панірувальні 10 г.
  • Олія оливкова 2 столові ложки
  • Апельсини 1 штука
  • Томатна Паста 1 столова ложока
  • Палички кориці 1 штука
  • Вино червоне 100 мілілітрів
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Філе тунця 300 г.
  • Лавровий лист свіжий 3 штуки

Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин

  1. Цибулю, часник і цедру апельсина дрібно нарізати і кинути на розігріту з оливковою олією сковороду. Додати лаврове листя і корицю, пасерувати п'ять-десять хвилин.
  2. Відправити на сковороду і філе тунця (цілком або нарізаним на шматочки), посолити і поперчити за смаком, обсмажити з усіх боків і вийняти.
  3. Влити в сковороду червоне столове вино, покласти томатну пасту. Дати вину випарується, додати тунця, нарізаного на шматки, підігріти. Перед подачею посипати підрум'яненими на сковороді панірувальними сухарями і прикрасити сумішшю салатних листя і цедрою апельсина.

Готова страва: Рагу з тунця

 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі