• Італійський овочевий салат з моцарелою

Інгредієнти (5 порцій)

  • Салат 1 пучок
  • Помідори черрі 16 шт
  • Оливкова олія 30г
  • Моцарела 200г
  • Гірчиця діжонська 1 ч.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль за смаком

Процес приготування: ≈ 15 хвилин

  1. Салат помити, обсушити, порвати руками, перемішати.
  2. Черрі вимити і розрізати на половинки.
  3. Для заправки: з'єднати оливкову олію, гірчицю, пропущений через прес часник, сіль і перемішати.
  4. До листків салату додати черрі і дуже акуратно перемішати.
  5. Зверху викласти моцарелу (якщо маленькі кульки, то не подрібнювати), полити заправкою і подавати.

Готова страва: Італійський овочевий салат з моцарелою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі