• Піца "Стромболі"

Інгредієнти (8 порцій)

  • Тісто для піци 250 г.
  • Томатна паста 200 мл.
  • Моцарела 200 г.
  • Салямі 100 г.
  • Шинка 100 г.
  • Яйця 1 шт.
  • Петрушка за смаком
  • Соняшникова олія за смаком

Процес приготування: ≈ 20 хвилин

  1. Тісто розкачати, викласти на змащене олією деко.
  2. Тісто змастити томатною пастою, залишити краї не змащеними.
  3. На соус покласти половину порції натертої моцарели, зверху - нарізані шинку і салямі. Посипати тертою моцарелою.
  4. Виделкою збити яйце. Змастити яйцем вільні края тіста і загорнути майбутню піцу в рулет.
  5. Змастити збитим яйцем, посипати нарізаною петрушкою, зробити надрізи ножем уздовж рулету.
  6. Поставити піцу запікатися в розігріту духовку протягом 10 хвилин на температуру 150°C.

Готова страва: Піца "Стромболі"

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі