• Спагеті з червоним вином і броколі

Інгредієнти (4 порцій)

  • Капуста броколі 800 г.
  • Спагеті 450 г.
  • Цукор 1 ч. л.
  • Часник 4 шт.
  • Олія оливкова 0,3 ст.
  • Перець чилі 0,5 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сир пармезан 100 г.
  • Вино червоне сухе 750 мл.

Процес приготування: ≈ 35 хвилин

  1. Капусту розібрати на невеликі шматочки. Налити 6 л. води в каструлю, поставити на вогонь, додати сіль, довести до кипіння, покласти капусту, варити 2 хвилини. Перекласти капусту з каструлі в миску.
  2. Воду, в якій варилася капуста, довести повторно до кипіння, додати в неї спагеті. Варити протягом 5 хвилин, після злити воду, перекласти спагеті в тарілку.
  3. У каструлю налити вино, додати цукор, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 2 хвилин. Додати в каструлю спагеті, періодично мішати. Варити необхідно на сильному вогні протягом 6 хвилин.
  4. Як тільки почали варитися спагеті у вині, в цей час необхідно поставити на маленький вогонь сковороду, налити оливкову олію, додати подрібнений часник і перець чилі. Готувати приблизно 5 хвилин.
  5. Додати в сковороду капусту, за смаком сіль і перець, готувати, періодично помішуючи близько 1 хвилини.
  6. Збільшити вогонь, викласти в сковороду спагеті, готувати, постійно помішуючи щипцями, протягом 2 хвилин. При подачі змішати спагеті з сиром.

Готова страва: Спагеті з червоним вином і броколі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі