• Печиво кантучі з мигдалем

Інгредієнти (4 порцій)

  • Борошно пшеничне 280 г.
  • Цукор 130 г.
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Сіль 5 г.
  • Цукор ванільний 1 г.
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Мигдаль 75 г.

Процес приготування: ≈ 50 хвилин

  1. Борошно, цукор, розпушувач і сіль змішати в мисці, зробити ямку в центрі маси. Три яйця збити з ванільним цукром, влити яєчну суміш у ямку. Всі інгредієнти перемішати, до однорідної маси.
  2. Додати в загальну масу мигдаль, повторно перемішати. Масу розділити на чотири частини, кожну скачати в ковбаску.
  3. Деко застелити пергаментним папером, змастити маслом, зверху викласти ковбаски з тіста, змастити зверху збитим яйцем. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 175°C протягом 15-20 хвилин.
  4. Витягнути ковбаски з духовки, нарізати на часточки завтовшки 1,5 см. Повернути в духовку деко, випікати протягом 20 хвилин.

Готова страва: Печиво кантучі з мигдалем

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі