• Брускетта з білими грибами і руколою

Інгредієнти (2 порції)

  • Рукола 30 г.
  • Пармезан 20 г.
  • Гриби білі заморожені 100 г.
  • Олія оливкова 20 г.
  • Чіабатта 4 шматка

Процес приготування: ≈ 15 хвилин

  1. Нарізати гриби, викласти на розігріту сковороду з оливковою олією, смажити 5-7 хвилин, додати сіль і перець за смаком.
  2. Хліб скропити оливковою олією, підсмажити на сковороді, до хрусткої скоринки.
  3. Викласти гриби зверху на засмажений хліб, покласти зверху кілька листя руколи, кілька скибочок тонко натертого пармезану.

Готова страва: Брускетта з білими грибами і руколою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі