• Курка по-італійськи

Інгредієнти (1 порцію)

  • Куряче філе 200 г.
  • Помідори 50 г.
  • Базилік 50 г.
  • Бекон 75 г.
  • Пюре картопляне 150 г.
  • Оливкова олія 20 г.
  • Листя салату 20 г.
  • Сир пармезан 10 г.
  • Сіль 1 г.
  • Перець запашний 1 г.

Процес приготування: ≈ 20 хвилин

  1. Куряче філе розрізати уздовж, але не до кінця. Філе загорнути в харчову плівку і відбити.
  2. Помідори нарізати колечками і вкласти в філейну кишеньку, на помідори укласти листочки базиліку, сіль та перець.
  3. Зверху викласти тертий пармезан. Пармезан укрити смужками бекону, знову накрити плівкою і придавити руками.
  4. Зняти плівку і викласти фаршироване філе на розпечену сковороду беконом вниз, просмажити з обох сторін 5 хвилин.
  5. Пюре викласти в спеціальну форму на тарілку, зверху викласти розрізане на дві частини хрустке філе.
  6. На філе викласти гіркою зелень і полити оливковою олією.

Готова страва: Курка по-італійськи

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі