• Ароматна дорада з соусом і травами

Інгредієнти (6 порцій)

  • Дорада 3 шт.
  • Помідори 2 шт.
  • Оливки 200 г.
  • Лимони 2 шт.
  • Часник 2 шт.
  • Паприка солодка 1 ч. л.
  • Кумин мелений 1 ч. л.
  • Коріандр мелений 1 ч. л.
  • Перець каєнський за смаком
  • Коріандр свіжий 1 ч. л.
  • Петрушка 1 ч. л.
  • Сіль морська за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Духовку розігріти до 200°C.
  2. У чаші блендера змішати часник, паприку, кумин, коріандр - мелений і свіжий, перець, імбир, цедру 1 лимона, сік 1 лимона, петрушку. Подрібнити за допомогою блендера.
  3. Рибу підготувати, для цього необхідно видалити нутрощі, промити під холодною водою, просушити. Зробити надрізи з обох сторін. Натерти сіллю і чорним меленим перцем.
  4. Помідори і оливки нарізати. Викласти рибу на великому деко або в форму для духовки, зробити по 3 надрізи і натерти соусом з травами. Зверху покласти шматочки помідорів і оливок. Запікати 15-20 хвилин у розігрітій духовці. Подавати з шматочками лимона.

Готова страва: Ароматна дорада з соусом і травами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі