• Пончики з рікоти з лимонною цедрою

Інгредієнти (2 порції)

  • Борошно пшеничне 1,5 ст. л.
  • Олія рослинна 200 мл.
  • Розпушувач 0,5 ч. л.
  • Цедра лимонна за смаком
  • Сир рікота 2 ст. л.
  • Цукор за смаком
  • Яйце куряче 0,5 шт.
  • Екстракт ванільний за смаком
  • Цукрова пудра за смаком
  • Сіль 0,25 ч. л.

Процес приготування: ≈ 45 хвилин

  1. Налити рослинну олію в каструлю, поставити на вогонь, розжарити до 190°C.
  2. У мисці змішати борошно із розпушувачем, додати цедру та сіль, перемішати.
  3. В окремій мисці змішати сир, попередньо збиті яйця, цукор і ванільний екстракт. Змішати обидві суміші, ретельно перемішати.
  4. У розігріту олію по 1 ст. л. тіста викласти порцію пончиків, постійно перевертаючи, обсмажити до золотистого кольору. Так само вчинити з усім тістом.
  5. Викласти на тарілку, застелену паперовим рушником, готові пончики, після перекласти в іншу тарілку, посипати зверху цукровою пудрою.

Готова страва: Пончики з рікоти з лимонною цедрою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі