• Паска з рікоти і маскарпоне з мигдалем

Інгредієнти (4 порцій)

  • Сир рікота 5,5 ст. л.
  • Сир маскарпоне 4,5 ст. л.
  • Цукор тростинний 2 ст. л.
  • Екстракт ванільний за смаком
  • Мигдаль смажений за смаком
  • Вершки 1 ст. л.
  • Шоколад темний за смаком
  • Цукати 5 ст. л

Процес приготування: ≈ 20 хвилин

  1. Скласти марлю в кілька шарів, викласти її у форму для паски, при цьому залишити марлю із запасом.
  2. У блендері змішати маскарпоне і рікоту, всипати цукор і ваніль. Збити до однорідності. Викласти суміш у миску.
  3. Вершки збити, додати їх до суміші сирів в миску. Додати сюди ж подрібнені горіхи, цукати і подрібнений шоколад.
  4. Викласти масу у форму, накрити зверху марлею, встановити зверху щось важке, поставити в холодильник на ніч.

Готова страва: Паска з рікоти і маскарпоне з мигдалем

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі