- 24.02.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порцій)
- Сир рікота 5,5 ст. л.
- Сир маскарпоне 4,5 ст. л.
- Цукор тростинний 2 ст. л.
- Екстракт ванільний за смаком
- Мигдаль смажений за смаком
- Вершки 1 ст. л.
- Шоколад темний за смаком
- Цукати 5 ст. л
Процес приготування: ≈ 20 хвилин
- Скласти марлю в кілька шарів, викласти її у форму для паски, при цьому залишити марлю із запасом.
- У блендері змішати маскарпоне і рікоту, всипати цукор і ваніль. Збити до однорідності. Викласти суміш у миску.
- Вершки збити, додати їх до суміші сирів в миску. Додати сюди ж подрібнені горіхи, цукати і подрібнений шоколад.
- Викласти масу у форму, накрити зверху марлею, встановити зверху щось важке, поставити в холодильник на ніч.
Готова страва: Паска з рікоти і маскарпоне з мигдалем