• Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами

Інгредієнти (4 порцій)

  • Часник 1,5 шт.
  • Петрушка 190 г.
  • Цибуля ріпчаста 0,5 шт.
  • Анчоуси 2,5 шт.
  • Оливки 2 ст. л.
  • Каперси 1,5 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Олія оливкова 3,5 ст. л.
  • Спагеті 300 г.

Процес приготування: ≈ 25 хвилин

  1. Змішати в блендері часник, цибулю, петрушку, посолити і поперчити за смаком, додати оливкову олію, перемішати до однорідної маси.
  2. Поставити каструлю з водою на вогонь, посолити, довести до кипіння, відварити спагеті. Витягнути спагеті на 1 хвилину раніше, ніж вказано на упаковці.
  3. Спагеті залишити в каструлі, воду злити, додати трохи оливкової олії, перемішати. Після чого, перекласти їх в тарілку.
  4. Зверху на спагеті вилити суміш із блендера, викласти нарізані анчоуси, оливки, каперси.

Готова страва: Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі