- 19.02.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порцій)
- Часник 1,5 шт.
- Петрушка 190 г.
- Цибуля ріпчаста 0,5 шт.
- Анчоуси 2,5 шт.
- Оливки 2 ст. л.
- Каперси 1,5 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Олія оливкова 3,5 ст. л.
- Спагеті 300 г.
Процес приготування: ≈ 25 хвилин
- Змішати в блендері часник, цибулю, петрушку, посолити і поперчити за смаком, додати оливкову олію, перемішати до однорідної маси.
- Поставити каструлю з водою на вогонь, посолити, довести до кипіння, відварити спагеті. Витягнути спагеті на 1 хвилину раніше, ніж вказано на упаковці.
- Спагеті залишити в каструлі, воду злити, додати трохи оливкової олії, перемішати. Після чого, перекласти їх в тарілку.
- Зверху на спагеті вилити суміш із блендера, викласти нарізані анчоуси, оливки, каперси.
Готова страва: Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами