• Пенне ригате з свинячою вирізкою

Інгредієнти Для: 3 порцій

  • Сіль за смаком
  • Базилік зелений 1
  • Вирізка свиняча 250 г.
  • Перець чилі червоний 1 штука
  • Олія оливкова 3 столові ложки
  • Помідори черрі 6 штук
  • Цибуля зелена за смаком
  • Цибуля червоний 1 головка
  • Пенне ригате 250 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сир пармезан тертий за смаком
  • Пюре томатне 500 мілілітрів

Інструкція Приготування ≈ 25 хвилин

  1. Свинячу вирізку ріжемо на тонкі шматочки, обсмажуємо на оливковій олії 7 хвилин.
  2. У м'ясо додаємо червоний цибулю півкільцями, дрібно нарізаний перець чилі, попередньо очищений від насіння, базилік, половинки чері. Підсмажуємо ще 3 хвилини.
  3. У сковороду додаємо томатне пюре або дрібно нарізані томати. Солимо, даємо потушиться 10 хвилин.
  4. У цей час у підсолену киплячу воду занурюємо пенне ригате і варимо до стану аль денте.
  5. Зливаємо воду з готових пенне ригате, висипаємо їх у готовий соус, залишаємо на хвилину.
  6. Блюдо викладаємо на тарілку, посипаємо тертим пармезаном, прикрашаємо зеленою цибулею.

Можна використовувати готове томатне пюре, наприклад, «Pomi»



Готова страва: Пенне ригате з свинячою вирізкою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі