- 14.08.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 3 порцій
- Сіль за смаком
- Базилік зелений 1
- Вирізка свиняча 250 г.
- Перець чилі червоний 1 штука
- Олія оливкова 3 столові ложки
- Помідори черрі 6 штук
- Цибуля зелена за смаком
- Цибуля червоний 1 головка
- Пенне ригате 250 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сир пармезан тертий за смаком
- Пюре томатне 500 мілілітрів
Інструкція Приготування ≈ 25 хвилин
- Свинячу вирізку ріжемо на тонкі шматочки, обсмажуємо на оливковій олії 7 хвилин.
- У м'ясо додаємо червоний цибулю півкільцями, дрібно нарізаний перець чилі, попередньо очищений від насіння, базилік, половинки чері. Підсмажуємо ще 3 хвилини.
- У сковороду додаємо томатне пюре або дрібно нарізані томати. Солимо, даємо потушиться 10 хвилин.
- У цей час у підсолену киплячу воду занурюємо пенне ригате і варимо до стану аль денте.
- Зливаємо воду з готових пенне ригате, висипаємо їх у готовий соус, залишаємо на хвилину.
- Блюдо викладаємо на тарілку, посипаємо тертим пармезаном, прикрашаємо зеленою цибулею.
Можна використовувати готове томатне пюре, наприклад, «Pomi»
Готова страва: Пенне ригате з свинячою вирізкою