• Каннеллоні з шпинатом і моцарелою

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Петрушка сушена 1 чайна ложка
  • Олія оливкова за смаком
  • Сир моцарела міні 150 г.
  • Томатна Паста 300 мілілітрів
  • Песто 1 столова ложока
  • Паста каннеллоні 10 штук
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сир пармезан тертий 50 г.
  • Шпинат свіжий листя 50 г.

Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин

  1. Візьміть 8-10 каннеллоні і киньте в киплячу підсолену воду на 4 хвилини. Далі злийте воду, обдайте холодною водою і розкладіть каннеллоні так, щоб вони не стикалися один з одним.
  2. Тим часом, зробіть соус: змішайте томатну пасту з песто, петрушкою і чорним перцем.
  3. Помістіть всередину кожної каннеллоні 2-3 кульки моцарелли, чергуючи з листям шпинату. Викладіть канеллони на деко, рясно полита оливковою олією. Залийте соусом, посипте зверху пармезаном.
  4. Готуйте в духовці 15 хвилин при 220 градусах.

Приємного апетиту!



    Готова страва: Каннеллоні з шпинатом і моцарелою

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі