- 11.08.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Петрушка сушена 1 чайна ложка
- Олія оливкова за смаком
- Сир моцарела міні 150 г.
- Томатна Паста 300 мілілітрів
- Песто 1 столова ложока
- Паста каннеллоні 10 штук
- Перець чорний мелений за смаком
- Сир пармезан тертий 50 г.
- Шпинат свіжий листя 50 г.
Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин
- Візьміть 8-10 каннеллоні і киньте в киплячу підсолену воду на 4 хвилини. Далі злийте воду, обдайте холодною водою і розкладіть каннеллоні так, щоб вони не стикалися один з одним.
- Тим часом, зробіть соус: змішайте томатну пасту з песто, петрушкою і чорним перцем.
- Помістіть всередину кожної каннеллоні 2-3 кульки моцарелли, чергуючи з листям шпинату. Викладіть канеллони на деко, рясно полита оливковою олією. Залийте соусом, посипте зверху пармезаном.
- Готуйте в духовці 15 хвилин при 220 градусах.
Приємного апетиту!
Готова страва: Каннеллоні з шпинатом і моцарелою