• Паста з грибами в вершковому соусі

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Сіль за смаком
  • Борошно пшеничне 1 столова ложока
  • Паста конкільє 400 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Вершки 30%-ві л.
  • Гриби свіжі 1 кілограм

Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин

  1. Зварити пасту. Нарізати гриби плоскими шматочками і покласти в каструлю. Закрити кришкою і тримати на середньому вогні, поки не з'явиться вода, але не доводячи їх до темного кольору.
  2. Розмішати ложку борошна в вершках і поступово влити суміш в гриби. Перешкодити до однорідної маси і посолити за смаком.
  3. Розкласти по тарілках пасту, зверху покласти гриби. Посипати все свіжомеленим чорним перцем.

Готова страва: Паста з грибами в вершковому соусі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі