- 10.08.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Сіль за смаком
- Борошно пшеничне 1 столова ложока
- Паста конкільє 400 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Вершки 30%-ві л.
- Гриби свіжі 1 кілограм
Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин
- Зварити пасту. Нарізати гриби плоскими шматочками і покласти в каструлю. Закрити кришкою і тримати на середньому вогні, поки не з'явиться вода, але не доводячи їх до темного кольору.
- Розмішати ложку борошна в вершках і поступово влити суміш в гриби. Перешкодити до однорідної маси і посолити за смаком.
- Розкласти по тарілках пасту, зверху покласти гриби. Посипати все свіжомеленим чорним перцем.
Готова страва: Паста з грибами в вершковому соусі