- 06.08.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Цибуля ріпчаста 2 головки
- Сіль за смаком
- Петрушка за смаком
- Часник 4 зубка
- Помідори 500 г.
- Морква 1 штука
- Базилік зелений за смаком
- Олія оливкова 100 мілілітрів
- Перець чорний мелений за смаком
- Стебло селери 2 штуки
- Фарш яловичий 1 кілограм
Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин
- Обсмажити на олії подрібнені овочі: селера, морква, цибуля і часник. Додати фарш, м'якоть помідорів, потім спеції, сіль і подрібнену зелень. Все добре перемішати і тушкувати на невеликому вогні до готовності.
Готова страва: Соус болоньєзе