• Соус болоньєзе

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Цибуля ріпчаста 2 головки
  • Сіль за смаком
  • Петрушка за смаком
  • Часник 4 зубка
  • Помідори 500 г.
  • Морква 1 штука
  • Базилік зелений за смаком
  • Олія оливкова 100 мілілітрів
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Стебло селери 2 штуки
  • Фарш яловичий 1 кілограм

Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин

  1. Обсмажити на олії подрібнені овочі: селера, морква, цибуля і часник. Додати фарш, м'якоть помідорів, потім спеції, сіль і подрібнену зелень. Все добре перемішати і тушкувати на невеликому вогні до готовності.

Готова страва: Соус болоньєзе

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі