- 05.08.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Цукор тростинний 180 г.
- Яйце куряче 5 штук
- Печиво бісквітне 44 штук
- Бренді 3 столові ложки
- Сир маскарпоне 250 г.
- Темний Шоколад 80 г.
- Кава чорна 250 мілілітрів
Інструкція
- Збийте яєчні жовтки з цукром до повного розчинення і легкої консистенції суміші. Додати маскарпоне і збийте до однорідного стану. Збийте білки в міцну піну. Додайте в суміш з маскарпоне.
- Змішайте каву з бренді. Покладіть кілька бісквітів у каву, щоб можна було ними викладіть дно форми для маскарпоне. Коли бісквіти просочаться, викладіть ними дно форми.
- Викладіть половину суміші на бісквіти, потім ще шар бісквітів і знову маскарпоне. Поставте в холодильник на 2 години або на всю ніч. Посипте шоколадом.
Готова страва: Тірамісу з бренді