• Паста алла норма

Інгредієнти Для: 2 порцій

  • Сіль морська за смаком
  • Часник 2 зубка
  • Помідори 4 штуки
  • Баклажани 2 штуки
  • Олія оливкова 4 столові ложки
  • Спагетті 250 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Листя базиліка 8 штук
  • Перець червоний стручковий 1 штука
  • Сир рікотта 100 г.

Інструкція Приготування ≈ 95 хвилин

  1. Баклажани середнього розміру вимити, нарізати соломкою. Покласти під прес, посипавши великою морською сіллю і залишити хвилин на 40. Це необхідно для того, щоб з баклажан пішла зайва волога і гіркота. До того ж під час смаження вони вберуть менше масла і набудуть більш повітряну текстуру.
  2. Для приготування томатного соусу помідори очистити від шкірки і нарізати середніми шматочками. Розігріти на сковороді оливкове масло і обсмажити в ньому попередньо роздавлений ножем часник і невеликий шматочок червоного гострого перцю. Після появи явної часникового аромату, вийняти часник з сковороди, більше він нам не знадобиться. Томати викласти на сковороду до перцю і тушкувати протягом 10-15 хвилин.
  3. На іншій сковороді обсмажити баклажани до м'якості на оливковій олії протягом 20 хвилин.
  4. Відварити в підсоленій воді спагеті до стану аль-денте.
  5. Баклажани з'єднати з томатами і тушкувати разом ще 5 хвилин. На останній хвилині додати листя базиліка, трохи солі і чорного перцю.
  6. Спагетті з'єднати з овочевим соусом, ретельно перемішати, додати рікотта. Подати до столу з терпким сицилійським вином.

Готова страва: Паста алла норма

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі