• Салат з руколою і пармезаном

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Сіль за смаком
  • Олія оливкова 5 столових ложок
  • Оцет бальзамічний 2 столові ложки
  • Фенхель 1 штука
  • Рукола 1
  • Сир пармезан 100 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Горіхи обсмажені кедрові 50 г.

Інструкція Приготування ≈ 10 хвилин

  1. Викласти першим шаром рукколу.
  2. Фенхель очистити, нарізати його тонкими скибочками. Викласти зверху рукколи.
  3. Змішати разом в окремій мисці масло, оцет і спеції. Полити заправкою салат.
  4. Пармезан нарізати тонкими скибочками за допомогою спеціального ножа-лопатки для сиру або ножа для чищення овочів.
  5. Підсмажити кедрові горішки на сковороді без масла.
  6. Додати пармезан і горіхи до салату.

    Готова страва: Салат з руколою і пармезаном

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі