- 03.08.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Сіль за смаком
- Олія оливкова 5 столових ложок
- Оцет бальзамічний 2 столові ложки
- Фенхель 1 штука
- Рукола 1
- Сир пармезан 100 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Горіхи обсмажені кедрові 50 г.
Інструкція Приготування ≈ 10 хвилин
- Викласти першим шаром рукколу.
- Фенхель очистити, нарізати його тонкими скибочками. Викласти зверху рукколи.
- Змішати разом в окремій мисці масло, оцет і спеції. Полити заправкою салат.
- Пармезан нарізати тонкими скибочками за допомогою спеціального ножа-лопатки для сиру або ножа для чищення овочів.
- Підсмажити кедрові горішки на сковороді без масла.
- Додати пармезан і горіхи до салату.
Готова страва: Салат з руколою і пармезаном