• Італійський томатний соус

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Цукор 1 столова ложока
  • Цибуля ріпчаста 1 головка
  • Часник 3 зубка
  • Помідори 4 штуки
  • Помідори консервовані 800 г.
  • Олія оливкова 2 столові ложки
  • Томатна Паста 2 столові ложки
  • Орегано 1 столова ложока

Інструкція Приготування ≈ 40 хвилин

  1. Розігріти масло у великій каструлі, додати дрібно нарізану цибулю і роздавлений часник і готувати приблизно 7-8 хвилин.
  2. Додати сухе орегано, нарізані консервовані помідори, томатну пасту, цукор. Приправити за смаком і тушкувати 20 хвилин, помішуючи, до тих пір, поки соус не випарується на третину і трохи загусне.
  3. Свіжі помідори очистити від шкірки і насіння, додати в соус і готувати ще 2 хвилини. Приправити сіллю і меленим чорним перцем і подавати з макаронами або покривати соусом основу для піци.

Для цього неаполітанського соусу, додайте 0,5 склянки нарізаних анчоусів і 2 столові ложки чорних оливок, перед тим як подавати на стіл.



    Готова страва: Італійський томатний соус

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі