Parmigiano regiano DOP 30 місяців з молока бурої корови 250г
Parmigiano regiano DOP 30 місяців 200г
Parmigiano regiano DOP primia 24 місяців 250г
Пармезан тертий Parmigiano reggiano DOP 100г
Сир Cuor di Mix 70г
Сир Emmental Bavarese нарізаний 140г
Сир Land emmental bavarese 400г
Сир Land Fontal 400г
Сир Land Maasdam 350 г
Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40 mesi 250г
Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40 messi 400 г
Сир Parmigiano reggiano Spar Marksbury selekt 24mesi 150г
Сир Parmigiano reggiano Vacche Rosse 24m 250г
Сир Parmigiano reggiano Сonad тертий 150г
Сир пармезан Consorzio Vacche rosse 250г
Сир Сoop origine (24 місяці) 300г

Твердий сир один з найпопулярніших у світі делікатесів. Подібний успіх цілком зрозумілий: аромати і смакова палітра твердих сирів настільки різноманітні, що кожен може підібрати для себе відповідний «відтінок», від насиченого гостро-солоного до горіхово-солодкуватого. Найбільш шановані і пахучі тверді сири прийшли до нас з Італії. Якщо твердий сир витриманий, значить, від нього потрібно очікувати більш насиченого, солонуватого і гострого смаку, більш щільної консистенції і більш високої вартості. Тверді сири найчастіше подають на стіл в кінці трапези, або замість десерту, або перед ним. Запивати тверді сири радять щільними червоними винами і уникати поєднань з білими. Є сири, які рекомендується їсти на сніданок: щоб стати частиною вечірньої сирної тарілки, у них бракує вишуканості смаку. До таких сирів належать, наприклад, Гауда і Емменталь, які в порівнянні зі своїми більш вишуканими «твердими» побратимами мають досить нейтральним і прямолінійним смаком. Не потрібно забувати і про те, що тверді сири активно виступають в якості вирішального інгредієнта багатьох страв. За допомогою сиру легко надати будь-якій їжі особливо тонкий відтінок, а також передати специфіку кухні певної країни. Про поєднання тертого Парміджано Реджано і макаронних виробів не знає хіба тільки ледачий- це «класика жанру». Широко використовуються тверді сири для приготування гратеном- всіляких запіканок. У нас представлені з твердих сирів: Ементаль, Гауда, Маасдам, Фонталь і багато інших. Користь твердих сирів полягає в утриманні в хімічному складі продукту значну кількість корисних сполук природного походження. Наприклад, унікальність користі твердих сирів зумовлена високим вмістом у складі продукту вітамінів групи А, а також В9 і РР. Ці сири є безумовно корисними для людського організму. Вони входять до багатьох страв національної італійської кухні, як один з основних компонентів. Тверді сири присутні в обов'язковому порядку в італійській піці, в лазіння, у гарячих бутербродах, в сирному фондю, у багатьох салатах. Натертим твердим сиром посипаються деякі страви: спагеті, запіканки, печеня, жульєн. Цей неймовірно смачний твердий сир Ви можете придбати у нашому магазині італійських товарів «Pesto» за цілком хорошою ціною.