Parmigiano regiano DOP 30 місяців з молока бурої корови 250г
Parmigiano regiano DOP 30 місяців 200г
Parmigiano regiano DOP primia 24 місяців 250г
Пармезан Lieblings preium 30м 200г
Сир Nonna Tita parmigiano reggiano DOP тертий 100г
Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40 mesi 250г
Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40 messi 400 г
Сир Parmareggio parmigiano reggiano тертий 60 г
Сир Parmigano reggiano 40 mesi 200г
Сир parmigiano Reggano Complex 80 г
Сир Parmigiano reggiano 30 mesi 250г
Сир Parmigiano Reggiano Bio 150г
Сир Parmigiano reggiano DOP Conad 40 mesi 250г
Сир Parmigiano Reggiano DOP Julienne 85 г
Сир Parmigiano Reggiano L'Arte DOP 30 місяців 240 г
Сир Parmigiano Reggiano Snack 12 міс. 17г
Сир Parmigiano reggiano Spar Marksbury selekt 24mesi 150г
Сир Parmigiano reggiano Vacche Rosse 24m 250г
Сир Parmigiano reggiano Сonad тертий 150г
Сир Primia Percorsi di Gusto Parmigiano reggiano DOP 30 місяців 250г
Сир Primis parmigiano reggiano dop 30 mesi 235г
Сир Quattro Colli Parmigiano Reggiano тертий 125г
Сир пармезан 30 місяців IL Rovere 250 г
Сир пармезан 36 місяців 200 г

Сир - це молочний продукт харчування, який вживається у якості самостійної закуски і входить до складу багатьох страв.
Сир Пармезан - витриманий італійський сир, вироблений з коров'ячого молока, відмінно підійде для піци, пасти, запіканок, різотто та гарячих м'ясних страв. Купити твердий сир Parmigiano можна гуртом і у роздріб, за приємною конкурентоспроможною ціною.
Пармезан відноситься до тих італійським сирам, які швидко завойовує визнання навіть найбільш вимогливих гурманів. Цей вид сиру має зернисто-лускату структуру і молочний смак. Для створення такого продукту, корів годують тільки Особливими рослинами, і сдаивают молоко виключно вручну. Такий сир в Італії роблять на невеликих фабриках, де збереглися старі традиції виробництва пармезану. Дозрівати такий сир може роками для досягнення унікальних смакових якостей. Саме тому, пармезан вважається королем італійських сирів. Цей твердий сир часто використовується в приготуванні піци і лазаньї.
Грана падано — італійський твердий витриманий варений пресований сир з коров'ячого молока. Він не тільки неймовірно популярний по всій країні, а й дав назву цілій категорії італійських сирів.
Рецепт сиру Грана Падано був створений дуже давно. Згідно з легендою, першими його почали готувати монахи-бенедектинці, що жили в північноіталійському монастирі К'яравелла, ймовірно у XII столітті. Вважається, що основна мета ченців полягала у збереженні надлишків молока. Сир швидко став популярним, причому як серед аристократів, так і серед селян. До XV століття став одним з найвідоміших італійських сирів. За майже десять століть рецептура його приготування практично не змінилася, хоча виробничий процес був значно автоматизований для економії коштів.
У 1954 році був заснований консорціум «Consorzio per la Tutela Del Formaggio Grana Padano», який об'єднує безліч фірм-виробників сиру Грана Падано. Основна функція консорціуму — контроль та нагляд за якістю сиру. У 1955 році консорціум зареєстрував товарний знак «Grana Padano» в кількох європейських країнах.
Тенологія виробництва
Сир визріває під суворим контролем не менше року (іноді і 6-8 років), а в продаж надходять великі циліндричні голови діаметром 35-45 см, заввишки 18-25 см і вагою 24-40 кг, покриті товстою натуральною золотисто-жовтою гладкою cкоринкою. На зламі сир має легку лускоподібну, зернисту структуру солом'яного відтінку. Для виробництва 1 кг сиру необхідні 17 літрів частково знежиреного молока.
Щоб його виготовити, використовують молоко корів, які харчуються свіжим кормом, або овоче-зерновими сумішами, які обов'язково повинні відповідати критеріям і правилам виробництва, передбаченими консорціумом щодо захисту цього сиру.
Для виробництва використовується натуральне сире молоко, частково знежирене. Виробництво здійснюється у величезних мідних котлах і коагуляція відбувається з використанням натуральної сироватки і сичужного ферменту тваринного походження. При згортанні молоко набуває зернистої структури, при цьому кожне зернятко за розміром нагадує рисове. Після варіння ці зернятка скупчуються в однорідну масу і випадають на дно котла, з якого вони збираються спеціальною тканиною. Після цього сир переносять у ємності, які надають йому циліндричної форми, а потім поміщають в соляний розчин для засолювання. Там він перебуває 14-30 днів. Після засолу форми з сиром переносяться в приміщення з певною температурою і вологістю для дозрівання. При цьому процесі форми сиру постійно контролюються, перевертаються і чистяться.
Грана Падано може бути 3 типів залежно від часу дозрівання:
- Молодий «Grana Padano» — від 9 до 16 місяців;
- Сир середньої витримки «Grana Padano oltre 16 mesi» — від 16 до 20 ;
- Витриманий сир «Grana Padano Riserva» — більше 20 місяців.
Всі види сирів, які представлені в нашому інтернет-магазині, доступні для замовлення і доставки у будь-яку точку України. Ознайомитись з асортиментом, складом, термінами зберігання, специфіками застосування і фото товарів, Ви можете в даному розділі каталогу. Купити сири вищої якості можна за телефонами, вказаними у розділі Контакти, або зробивши замовлення безпосередньо онлайн.