Крем-сир Philadelphia Milka 150 г
U30362

Крем-сир Philadelphia Milka 150 г

Ніжний вершковий сир із шоколадом Milka Philadelphia Milka — це поєднання класичного вершкового с..
92грн
Крем-сир з часником та травами Sovia 200 г
U90770

Крем-сир з часником та травами Sovia 200 г

Крем-сир з часником і травами Sovia: смак, що підкорює Ідеальний вибір для кожного столу Крем-..
95грн
Сир Mozzarella дві кульки 250г
802

Сир Mozzarella дві кульки 250г

Mozzarella Milbona - один з основних продуктів італійської кухні. Моцарелла - молодий італійський си..
130грн
Сир Philadelphia krauter balance травяний баланс 175г
U30369

Сир Philadelphia krauter balance травяний баланс 175г

Сир Philadelphia krauter balance  - історія сиру починається з місцевих молочних фермерів близько Бі..
94грн
Сир Philadelphia паприка на грилі 175г
U30365

Сир Philadelphia паприка на грилі 175г

Кремовий смак із вогником — новий рівень улюбленого сиру Philadelphia з паприкою на грилі — це по..
94грн 102грн
Сир мякий Sovia queso natural 300г
U35571

Сир мякий Sovia queso natural 300г

Ніжний кремовий сир, що повністю складається з молока корови і має однорідну текстуру. Сир відповіда..
122грн
Сир фета Apetina Original 410г
U87252

Сир фета Apetina Original 410г

Сир Фета Оригінал Arla Apetina 200g — Нарізаний кубиками білий сир має ароматний смак з хорошою соло..
145грн
Показано з 1 по 7 із 7 (всього 1 сторінок)

Сир можна назвати чи не одним з найпотрібніших і завжди актуальних продуктів, які неодмінно повинні бути присутніми в кожному холодильнику. Він незмінно є основою салатів, закусок і десертів, що так полюбилися не тільки на його батьківщині Італії, але і в Україні. Сири міцно зайняли достойне місце в списку найбільш видатних і відомих страв національної італійської кухні. В Італії роблять близько 500 різновидів сиру, але ми розповімо про м’які італійські сири, про те, як і де їх виробляють і з чим подають на стіл.  Тривалість виробництва м’яких сирів займає від декількох годин до декількох днів. Власне кажучи- це сири, які не потребують витримки. Один з найбільш відомих м’яких сирів- це моцарелла. Цей найніжніший сир з кислуватим присмаком виробляється з молока чорних буйволиць і корів протягом століть. Перша згадка про цей сорт сиру датується 1570 роком. І з'явився цей сир ніде інше, як при Папському дворі. Однак і після закінчення століть, він все ж так само, користується популярністю. Сьогодні моцарелла виготовляється в регіоні Кампанія (Campania) і продається плаваючою у власному соку. Вважається, що цей сорт сиру повинен містити велику кількість вологи, інакше він втратить весь свій смак. Найчастіше моцарелу використовують в якості закуски, додають в піцу, пироги, запіканки, а також в м'ясні страви. У нашому інтернет-магазині “Pesto” представленні такі м’які сири, як: Моцарелла, Philadelphia, Scamorza, сир трикутниками Formaggino. Скористайтесь можливістю і придбайте у нас м’які італійські сири за доступними цінами. Надихайтесь Італією!

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі