Сир можна назвати чи не одним з найпотрібніших і завжди актуальних продуктів, які неодмінно повинні бути присутніми в кожному холодильнику. Він незмінно є основою салатів, закусок і десертів, що так полюбилися не тільки на його батьківщині Італії, але і в Україні. Сири міцно зайняли достойне місце в списку найбільш видатних і відомих страв національної італійської кухні. В Італії роблять близько 500 різновидів сиру, але ми розповімо про м’які італійські сири, про те, як і де їх виробляють і з чим подають на стіл. Тривалість виробництва м’яких сирів займає від декількох годин до декількох днів. Власне кажучи- це сири, які не потребують витримки. Один з найбільш відомих м’яких сирів- це моцарелла. Цей найніжніший сир з кислуватим присмаком виробляється з молока чорних буйволиць і корів протягом століть. Перша згадка про цей сорт сиру датується 1570 роком. І з'явився цей сир ніде інше, як при Папському дворі. Однак і після закінчення століть, він все ж так само, користується популярністю. Сьогодні моцарелла виготовляється в регіоні Кампанія (Campania) і продається плаваючою у власному соку. Вважається, що цей сорт сиру повинен містити велику кількість вологи, інакше він втратить весь свій смак. Найчастіше моцарелу використовують в якості закуски, додають в піцу, пироги, запіканки, а також в м'ясні страви. У нашому інтернет-магазині “Pesto” представленні такі м’які сири, як: Моцарелла, Philadelphia, Scamorza, сир трикутниками Formaggino. Скористайтесь можливістю і придбайте у нас м’які італійські сири за доступними цінами. Надихайтесь Італією!
Показано з 1 по 10 із 10 (всього 1 сторінок)