Оливки чорні BayMar з кісточкою 360г
U26479

Оливки чорні BayMar з кісточкою 360г

BayMar Aceitunas Negras con Hueso Ці чорні оливки BayMar з кісточкою — це традиційний продукт сер..
81грн 107грн
Оливки чорні Hutesa без кісточки 350г
U85999

Оливки чорні Hutesa без кісточки 350г

Hutesa Olive Senza Noccioli Ці чорні оливки Hutesa без кісточок — це ідеальна закуска для любител..
71грн
Оливки чорні Linea Blu з кісточкою 900г
U88176

Оливки чорні Linea Blu з кісточкою 900г

Linea Blu Olive Ці чорні оливки Linea Blu з кісточкою — це високоякісний продукт, що поєднує в со..
196грн
Оливки чорні з кісточкою без розсолу Bernal Aragon 250 г
U90786

Оливки чорні з кісточкою без розсолу Bernal Aragon 250 г

Оливки чорні з кісточкою Bernal Aragon Автентичний смак іспанських оливок Чорні оливки з кісто..
144грн
Показано з 1 по 4 із 4 (всього 1 сторінок)

Про популярність чорних оливок говорять джерела середньовічної Італії. Там в монастирях ще в XII - XIII століттях знали кілька десятків страв з маслин. Їх вміли солити, в'ялити, маринувати, розтирати в пасту, які дійшли і до наших днів. Також ці чорні ягідки використовували в медицині.

На сьогоднішній день застосування оливок в кулінарії настільки багатогранне, що не один святковий стіл не обходиться без цього продукту. Оливки використовують для прикраси блюд, входять до складу великої кількості закусок і салатів, на основі оливок готують різноманітні соуси. Крім цього додають в піцу і пироги, подаються як самостійна закуска до вин. Середземноморська кухня, яка по праву вважається основоположницею у використанні оливок, салати з яких завоювали серця гурманів усього світу.

Чорні оливки- збираються, коли оливка повністю дозріла або трохи пізніше. Залежно від виду сорту чи регіону виростання можуть мати різні відтінки: червонясто-чорні, чорні з фіолетовим відливом, темно-фіолетові.

Чорні оливки або як у нас їх ще називають маслини є невід'ємною частиною середземноморської кухні, яку використовують як для прикраси блюд, так і в якості їх повноцінного компонента. Дрібні оливки використовують при приготуванні холодних закусок і салатів, середні - для піци або пасти, а великі частіше фарширують. Чорні оливки зазвичай подають до м'яса, дичини (вони також часто входять до складу овочевих паст і соусів), їх також подають як самостійну закуску. Вони ще добре поєднуються з винами, гармонують з рожевими і білими винами.

З цими оливками можна приготувати безліч смачних салатів, прекрасні закуски, начинки для піци. Вони додадуть пікантності гарячим стравам. Хороша гастрономічна «компанія» до чорних оливок- свіжий сир, холодне біле м'ясо, зелений салат.

У нас Ви можете купити чорні оливки за доступною ціною, які ми доставляємо з Італії без посередників. 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі