Оливки чорні BayMar Aceitunas Negras Deshuesadas без кісточки 350 г
U26480

Оливки чорні BayMar Aceitunas Negras Deshuesadas без кісточки 350 г

Чорні маслини без кісточки – ніжний смак та висока якість Натуральні чорні маслини BayMar проходя..
89грн 90грн
Оливки чорні El Faro Gigante з кісточкою 350 г
U92602

Оливки чорні El Faro Gigante з кісточкою 350 г

Великі чорні оливки з насиченим смаком El Faro Gigante — це великі чорні оливки з кісточкою, виро..
98грн
Оливки чорні El Faro без кісточок 350 г
U92601

Оливки чорні El Faro без кісточок 350 г

Класичний смак для будь-якої страви Чорні оливки El Faro без кісточок – це універсальний продукт,..
98грн
Показано з 1 по 3 із 3 (всього 1 сторінок)

Про популярність чорних оливок говорять джерела середньовічної Італії. Там в монастирях ще в XII - XIII століттях знали кілька десятків страв з маслин. Їх вміли солити, в'ялити, маринувати, розтирати в пасту, які дійшли і до наших днів. Також ці чорні ягідки використовували в медицині.

На сьогоднішній день застосування оливок в кулінарії настільки багатогранне, що не один святковий стіл не обходиться без цього продукту. Оливки використовують для прикраси блюд, входять до складу великої кількості закусок і салатів, на основі оливок готують різноманітні соуси. Крім цього додають в піцу і пироги, подаються як самостійна закуска до вин. Середземноморська кухня, яка по праву вважається основоположницею у використанні оливок, салати з яких завоювали серця гурманів усього світу.

Чорні оливки- збираються, коли оливка повністю дозріла або трохи пізніше. Залежно від виду сорту чи регіону виростання можуть мати різні відтінки: червонясто-чорні, чорні з фіолетовим відливом, темно-фіолетові.

Чорні оливки або як у нас їх ще називають маслини є невід'ємною частиною середземноморської кухні, яку використовують як для прикраси блюд, так і в якості їх повноцінного компонента. Дрібні оливки використовують при приготуванні холодних закусок і салатів, середні - для піци або пасти, а великі частіше фарширують. Чорні оливки зазвичай подають до м'яса, дичини (вони також часто входять до складу овочевих паст і соусів), їх також подають як самостійну закуску. Вони ще добре поєднуються з винами, гармонують з рожевими і білими винами.

З цими оливками можна приготувати безліч смачних салатів, прекрасні закуски, начинки для піци. Вони додадуть пікантності гарячим стравам. Хороша гастрономічна «компанія» до чорних оливок- свіжий сир, холодне біле м'ясо, зелений салат.

У нас Ви можете купити чорні оливки за доступною ціною, які ми доставляємо з Італії без посередників. 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі