Макарони La Molisana penne rigate №20 500г
- Виробник: La Molisana
- Наявність: В наявності
- 51грн
La Molisana – це не просто паста, це історія сім'ї, яка протягом чотирьох поколінь та понад сто років ретельно відбирає та подрібнює лише найкращі сорти пшениці. Історія землі, яка завдяки своїм безперечно чудовим, ексклюзивним характеристикам є ідеальним місцем для створення унікальної, вишуканої пасти. Контролюється весь життєвий цикл пасти, працюючи на трьох виробничих майданчиках: бункерах, млині та макаронному заводі. Справжній культ пшениці сорту дурум, яку ретельно відбирають у лабораторіях та зберігають у бункерах, гарантуючи, що вона завжди настільки чиста та здорова, якою і має бути. Відмінним знаком є кам'яна обробка зерна (stone debranning), яка гарантує, що оригінальні властивості кожного зернятка збережуться абсолютно недоторканими, тому що очищені дуже м'яко. Найчистіша вода, взята з серця Matese, із низьким вмістом натрію, низьким фіксованим залишком та низьким вмістом нітратів, визнана Molise Region Quality Water Chart як місцевий чудовий продукт високої якості. Ось чому паста La Molisana така хороша – високий вміст якісної клейковини, відмінний вміст білка – щоб зберегти форму та структуру макаронних виробів і, нарешті, значний індекс жовтизни, щоб зробити пасту ще більш ситною та апетитною на вигляд. Абразивна текстура пасти, яка виготовлена за технологією "Bronze die", надає пасті потрібну шорсткість і сприяє кращому просоченню соусом.
Чудова класика! Деякі стверджують, що смугаста версія дуже популярна на півдні Італії, де люди, як правило, віддають перевагу об'єму щільніше і смужкам, які здатні ідеально вбирати соус.