Італійці просто не уявляють своє життя без домашньої випічки і, звичайно ж, їх національної страви- пасти. Правильний вибір муки має великий вплив на те, наскільки смачно вийде приготувати ту чи іншу страву. Тому в Італії вже давно склалося особливе ставлення до цього продукту, адже фактично він є основою кухні цієї країни. Муку розрізняють за типам і сортами: з твердих сортів пшениці виробляють продукцію, яка просто незамінна для випічки хліба. Готова випічка має природний жовтуватий колір і особливу м'яку структуру. Крім того, хліб, приготовлений на такій муці черствіє набагато повільніше, що є незаперечною перевагою. Також відмінною рисою муки з твердих сортів пшениці є високий вміст білка- близько 13%. Мука з м'яких сортів пшениці- це той продукт, без якого неможливо уявити існування жодної піцерії. Також з неї готують високоякісні макаронні вироби. Вона ідеально підходить для приготування випічки. В Італії також прийнято класифікувати муку з м'яких сортів пшениці по крупності і якості помелу і за кількістю очищених висівок і макухи. Ця продукція спеціального подвійного помелу. Вона вважається самою м'якою, дрібною і очищеною. Вироби з такої муки мають надзвичайно ніжний смак і легкість. З тіста, зробленого з такої муки можна робити що завгодно. Мука з Італії відрізняється своєю неперевершеною якістю і корисними властивостями для людського організму. Недарма італійські виробники заслужили гарну репутацію не тільки в Європі, але і по всьому світу! Особливу популярність і любов у домашній кухні отримала італійська мука. У нашому інтернет-магазині «Pesto» Ви можете придбати муку таких фірм: Le terre del sole, Barilla, Penny, Molino Cosma, Molino Stein за доступною ціною.
Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)