Каперси El Faro у винному оцті - елітний середземноморський делікатес, зібраний вручну у сонячній Італії. Вишуканий смак ретельно відібраних бутончиків квіток чудово збережений та доповнений маринадом з винного оцту. Каперси на смак кислувато-гострі з невеликою терпкістю та пікантним гірчичним присмаком.
Особливості:
- бутони мають знеболювальну, антисептичну та в'яжучу дію на організм;
- продукт складається з клітковини, білків та жирів, необхідного у раціоні людини заліза, вітамінів та інших корисних елементів. Крім того, каперси здатні пробудити апетит, тому їх часто подають перед їдою.
- Каперси зазвичай додають лише в кінці теплих страв, оскільки деякі інгредієнти швидко випаровуються при нагріванні. Солоні каперси, які користуються перевагою в італійській та іспанській кухні через непідробний аромат, необхідно заздалегідь промити. Через їхній особливий смак інші спеції слід використовувати помірно.
Склад товару:
Каперси, вода, сіль, винний оцет (містить сульфіти), антиоксиданти (Е-300, Е-220)
Характеристики:
- Бренд – El Faro
- Країна-виробник – Іспанія
- Тип – Каперси
- Вид – Цілі
- Технологія приготування – Консервовані
- Вид консервації – У винному оцті
- Вага – 100 г
- Упаковка – Скляна банка