Желе — це майже мармелад, але істотно ніжніше. Зазвичай, вони мають низьку калорійність, таким чином, смакувати такі цукерки можуть навіть ті, хто стежить за надходженням калорій в організм. Найчастіше желе має фруктовий смак з природною кислинкою. Тонкий смак цих ніжних цукерок люблять багато людей.
Цукерки з желейні корпусом — це коли начинка — желе, ніжніше мармеладу, а зверху — шоколадна глазур.
Що ж собою являє желе? З давніх часів на Сході готували рахат-лукум. Саме він є попередником європейських мармеладу, джему, желе. За «желейність» начинки цукерок відповідає пектин — природна в'яжуча речовина, що утворюється при уварюванні певних фруктів — яблук, абрикосів, айви.
Якщо відкусити обидва торці желейної цукерки, то на світло буде видно желе, яке світиться, як кольоровий ліхтарик. Таке відкушування і розглядання — одна з улюблених розваг дітей.
Начинки желейних глазурованих цукерок бувають різними за смаком і консистенцією. Є зовсім ніжні, а є тугі, пружні, в'язкі, які навіть важкувато жувати. Все залежить від фруктів, які входять в рецепт конкретного виду цукерок.
Вибирайте найсмачніші желейні цукерки в супермаркеті українських солодощів і замовляйте доставку в будь-яке місто України. Бо купити цукерки з желейним корпусом гуртом та в роздріб в нас і зручно, і вигідно.