Не варто плутати бальзамічний соус з однойменним оцтом. Так як страви з бальзамічним оцтом передбачають використання, так би мовити, концентрату оцту з додаванням різних спецій. Готується даний інгредієнт просто: бальзамічний оцет, який виробляється на основі цього виноградного вина, випарюють до того моменту, поки він не стане густим, потім додають до нього корицю, гвоздику, трохи цукру. Можна використовувати й інші спеції за смаком. Потім ця суміш застосовується в рецептах з бальзамічним соусом для створення смачних салатів, других страв, а також для прикраси. Багато могли бачити в реальному житті або в телепередачах, як кухарі перед подаванням їжі малюють на блюді хитромудрі візерунки. Для створення такої презентації застосовують саме бальзамічний соус. Цей соус ідеально підходить до страв з м’яса телятини, яловичини, баранини, додаючи м’ясу гостроту і нотку пікантності. У нашому магазині італійських товарів «Pesto» Ви можете купити італійський бальзамічний соус, таких виробників як: Ponti, Monari Federzoni, Carrefour, Deluxe за вигідною ціною. Надихайтесь Італією!
Показано з 1 по 4 із 4 (всього 1 сторінок)