Хіба можна уявити італійську кухню без сиру? Сир- це настільки її невід'ємна частина і настільки природно додавати його до різних страв. Цей вид сиру на наших прилавках з'явився не так давно, але вже встиг придбати палких прихильників. Але перш ніж долучитись до таких гурманів, потрібно придбати шматочок цього делікатесу для дегустації. В нас представлені з цього виду сирів: Gorgonzola, Brie, Camembert. Мабуть, що на одній навіть самій великій тарілці всі різновиди цього сиру і не помістяться, усіх їх можна розділити на три види, і відрізняються вони кольором Біла цвіль. Це сама нечислена група. Біла цвіль покриває всю поверхню сиру і має ніжну вершкову консистенцію з тонким смаком і грибними солодкувато-солоними нотками. Червона цвіль. Ці сорти, покриті червоною цвіллю, яка з'являється на продукті в процесі дозрівання, коли він обробляється спеціальними бактеріями. Сири з червоною цвіллю- трохи гостріші та пікантніші. Насправді, цвіль на даних сирах ще класифікують як рожеву. Зеленувато-блакитна цвіль. На відміну від перших двох груп сирів з цвіллю, в цій третій цвіль міститься всередині продукту, а не покриває його поверхню. Цей стан сиру досягається завдяки застосуванню особливої технології приготування. Цвіль додають в сирну масу за допомогою спеціальних трубок, де вона благополучно доводить сир до потрібної кондиції. Найпікантніші та гострі сири з пліснявою- ті, в які додана блакитна цвіль. Горгонзола- це італійський сир, що виготовляється з коров'ячого молока, є найвідомішим сиром з блакитною пліснявою. Ви можете купити сир з цвіллю у нашому магазині італійських товарів “Pesto” за доступною ціною. Радимо скуштувати!
Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)