Parmigiano regiano  DOP 30 місяців з молока бурої корови 250г
U35683

Parmigiano regiano DOP 30 місяців з молока бурої корови 250г

Сир Parmigiano Reggiano DOP (30 місяців) з молока бурової корови Parmigiano Reggiano DOP — це виш..
265грн
Сир Milbona Emmental francese 250г
U50942

Сир Milbona Emmental francese 250г

Класичний напівтвердий сир Емменталь від Milbona з солодкуватим смаком та фруктово-горіховими ноткам..
160грн
Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40 messi 400 г
U89380

Сир Parmareggio Parmigano Reggiano 40 messi 400 г

Сир Parmareggio Parmigiano Reggiano 40 місяців Parmigiano Reggiano 40 місяців — це легендарний іт..
425грн
Сир Prima Donna Maturo 350 г
U91390

Сир Prima Donna Maturo 350 г

Витриманий сир з коров’ячого молока родом із Нідерландів Prima Donna Maturo — це пікантний витрим..
343грн
Сир карамельний Flotemys Synnove 480г
U87523

Сир карамельний Flotemys Synnove 480г

Флетемюсуст (норв. Fløtemysost або норв. Fløytemysost) — сир із сироватки та вершків, один із видів ..
437грн
Показано з 1 по 5 із 5 (всього 1 сторінок)

Твердий сир один з найпопулярніших у світі делікатесів. Подібний успіх цілком зрозумілий: аромати і смакова палітра твердих сирів настільки різноманітні, що кожен може підібрати для себе відповідний «відтінок», від насиченого гостро-солоного до горіхово-солодкуватого. Найбільш шановані і пахучі тверді сири прийшли до нас з Італії. Якщо твердий сир витриманий, значить, від нього потрібно очікувати більш насиченого, солонуватого і гострого смаку, більш щільної консистенції і більш високої вартості. Тверді сири найчастіше подають на стіл в кінці трапези, або замість десерту, або перед ним. Запивати тверді сири радять щільними червоними винами і уникати поєднань з білими. Є сири, які рекомендується їсти на сніданок: щоб стати частиною вечірньої сирної тарілки, у них бракує вишуканості смаку. До таких сирів належать, наприклад, Гауда і Емменталь, які в порівнянні зі своїми більш вишуканими «твердими» побратимами мають досить нейтральним і прямолінійним смаком. Не потрібно забувати і про те, що тверді сири активно виступають в якості вирішального інгредієнта багатьох страв. За допомогою сиру легко надати будь-якій їжі особливо тонкий відтінок, а також передати специфіку кухні певної країни. Про поєднання тертого Парміджано Реджано і макаронних виробів не знає хіба тільки ледачий- це «класика жанру». Широко використовуються тверді сири для приготування гратеном- всіляких запіканок. У нас представлені з твердих сирів: Ементаль, Гауда, Маасдам, Фонталь і багато інших. Користь твердих сирів полягає в утриманні в хімічному складі продукту значну кількість корисних сполук природного походження. Наприклад, унікальність користі твердих сирів зумовлена високим вмістом у складі продукту вітамінів групи А, а також В9 і РР. Ці сири є безумовно корисними для людського організму. Вони входять до багатьох страв національної італійської кухні, як один з основних компонентів. Тверді сири присутні в обов'язковому порядку в італійській піці, в лазіння, у гарячих бутербродах, в сирному фондю, у багатьох салатах. Натертим твердим сиром посипаються деякі страви: спагеті, запіканки, печеня, жульєн. Цей неймовірно смачний твердий сир Ви можете придбати у нашому магазині італійських товарів «Pesto» за цілком хорошою ціною.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі