У цій категорії немає товарів.

АРАХІСОВА ОЛІЯ

Широко застосовується в косметології, медицині та харчовій промисловості, що говорить про її корисні властивості. Тонізує та пом'якшує шкіру, покращує пам'ять, нормалізує сон та багато іншого.

Хімічний склад арахісової олії

  • Клітковина
  • Бетаїн
  • Фітостероли
  • Фосфоліпіди
  • Поліфеноли
  • Вітаміни групи А, Е, B1, В2, B3, B4, B5, B8, B9, РР
  • Калій, магній, кальцій, фосфор, залізо, цинк, мідь, йод, кобальт та інші мінеральні речовини
  • Олеїнова кислота (Омега-9) - 50-60%
  • Поліненасичена лінолева кислота (Омега-6) - 15-30%
  • Пальмітинова, стеаринова, арахісова, лігноцеринова кислоти - біля 20%
  • Альфа-ліноленова кислоти - менше 1%

Корисні властивості

Поліненасичені кислоти Омега-6 і Омега-9 в комплексному поєднанні сприяють зміцненню імунітету, покращенню роботи серця і кровоносних судин, поліпшенню функціонування статевої та нервової систем, нормалізації гормонального балансу та рівня холестерину в крові.

Арахісова олія є відмінним джерелом вітамінів-антиоксидантів А і Е, які в комплексному поєднанні добре впливають на стан кровоносних судин і шкіряних покривів, сприяють поліпшенню роботи органів зору, а також надають муностимулюючу, протизапальну і ранозагоювальну дію.

Тут містяться вітаміни групи B необхідні для здоров'я шкіри, нігтів і волосся, для хорошого зору і міцного імунітету.

Варто відзначити, що арахісова олія містить дуже багато холіну (вітаміну B4), необхідного організму людини для синтезу фосфоліпідів (попереджувальних жирову інфільтрацію печінки і розвиток жовчнокам'яної хвороби), протеїнів і нейротрансмітера ацетилхоліну, який забезпечує оптимальну та злагоджену роботу нервової системи.

Досить багато міститься і жиророзчинного вітаміну D, необхідного для повноцінного росту і регенерації кісткової тканини.

Бетаїн сприяє оптимальному засвоєнню білків, і в значній мірі покращує роботу печінки.

Завдяки високому вмісту легкозасвоюваних рослинних білків і жирів арахісова олія є цінним дієтичним продуктом і вже давно знаходить успішне застосування у вегетаріанській кухні (зокрема, за своєю харчовою та енергетичною цінністю багата незамінними амінокислотами ця рослинна олія не поступається більшості сортів м'яса, курячому яйцю і молочним вершкам). ЇЇ додають у салати в якості заправки або використовують для смаження. Вона може нагріватися до високих температур, тому підходить для смаження. Можна у фритюрі з олією посмажити курку, тоді вона придбає яскравий смак і аромат. Також можна додавати її в супи для додавання їм насиченого смаку та аромату.

У нас Ви можете придбати арахісову олію за доступною ціною, яку ми доставляємо з Італії без посередників. Завжди оригінальна і якісна продукція з Італії.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі